Dubbat eller bandat?

oktober 28, 2013 16:51 by kent

Nu går många i tankarna på att kanske byta till dubbdäck eller odubbade s.k. allrounddäck. Innan beslutet fattas bör man dock överväga ett betydligt säkrare alternativ, nämligen rullband. Bandtraktorer har alltid haft övertagen mot personbilar när det kommer tilltrafiksäkerhet och stabilitet på våra svenska vägar. Varför inte kombinera det bästa av två världar och satsa på bandbil? Det tycker jag verkar bra för framtiden!

En annan sak som jag tycker folk hånger upp sig kring nu i vinter- och juletid är vilken must det är man dricker. Julmust är ju det som så att säga "gäller", va, då det är just Jul som är högtiden vi allar lackar mot. Samtidigt har många kanske Påskmust, Nyårsmust, Halloweenmust, Midsommarmust och Nationaldagsmust. "Finns det ingen allroundmust?", frågar du dig kanske. Svaret är att det gör det faktiskt. All must är nämligen allroundmust! Gaaaaah! Vvvvvva?!

- Ja, faktiskt - All must är allroundmust, precis, du läste rätt men för att vara på den säkra sidan tar vi det en gång till: All must är allroundmust!

Sådär, då behöver ni inte oroa er för det mer. Inte heller bäst-föredatum behöver du bry dig om, det är bara ett lumpet försäljningstrick för att folk att ständigt köpa ny must när datumet förfallit. Så var det med den saken.

Det får räcka för nu.

/Kent


Currently rated 1.7 by 43 people

  • Currently 1,651162/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 23. 2018 19:19