Ansiktsbehandling - Acne behandling

juli 21, 2017 13:27 by Admin

Har fått en remiss av doktorn för att träffa en dermatolog som ska hjälpa mig med acne behandling. Har sprungit ett vara varv hos vårdcentralen men alltid fått recept utskrivit av dem som inte fungerar så bra som önskat. Hoppas nu verkligen att dermatologen kommer att kunna hjälpa mig att åtgärda besväret en gång för alla.

Brukar varje dag att genomföra en ansiktsbehandling varje kväll innan jag går och lägger mig men det hjälper inte så markant. Utan det ger ett visst resultat men får fortfarande flera blemmor som dyker upp varje morgon när jag vaknat. Försöker att göra allt jag kan och byter kuddöverdrag flera gånger i veckan men det ger ingenting.

Har ett par bekanta som haft samma problem och det enda som hjälpte för dem var när de fick hjälp av en dermatolog för att behandla acnen. Hoppas verkligen att det kan ha samma effekt på mig som det har haft för dem.

Har fått anpassa mycket i vardagen för att försöka förhindra nya utslag och fått lägga om min kost totalt. Vilket skulle vara skönt om man kunde hitta en annan lösning för att kunna återgå till det man gillar på helgerna.

Det jag saknar att äta mest är choklad som jag tidigare har älskat och kunnat äta hur mycket som helst i stort sett. Men man får väl se det från den ljusa sidan att det varit positivt att jag hållit mig undan från skräpmat. Blir ju lätt annars att man lägger på sig ett par kilon om man äter sån mat konstant på veckorna.


Currently rated 2.0 by 6 people

  • Currently 2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: acne behandling
Categories:
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 26. 2018 23:38